Menu

Spracovanie citrusov - Špecializované zariadenia pre efektívnu výrobu citrusových štiav a produktov

SILA SLNKA V ŠŤAVE

Stroje na spracovanie citrusov Kreuzmayr sa používajú na ľahké odšťavovanie širokej škály citrusových plodov, ako sú pomaranče, citróny, limetky, grapefruity, melóny, ananásy, mandarínky, kaktusy a mnohé ďalšie. V prvom kroku, ak je to potrebné, sa strúhadlom na citrusy jemne odstránia mastné časti ovocia, ktoré sa nachádzajú vo vonkajšej vrstve šupky. Potom je možné lisom na citrusy optimálne vytlačiť šťavu z ovocia. Nakoniec finišer ovocnej šťavy zaisťuje rafináciu a čistenie ovocnej šťavy.

 

Lisovanie citrusov

BROŽÚRA NA STIAHNUTIE

KPC STROJ NA RAŠPĽOVANIE CITRUSOV

Stroj na rašpľovanie citrusov sa používa na odstraňovanie častí ovocia s obsahom oleja, ktoré sa nachádzajú vo vonkajšej vrstve citrusovej kôry. Špeciálne usporiadané rašple umožňujú spracovať ovocie rôznych veľkostí najlepším možným spôsobom bez výmeny stroja a bez straty času.

Hodinový výkon [kg/h]  2000
Napájanie [kW/Amp]  4.0/16
Electrické pripojenie [V/Hz]  3x400V/50
Hmotnosť [kg]  560

KPC LIS NA CITRUSY

Lis na citrusy Kreuzmayr sa používa na ľahké odšťavovanie rôznych druhov ovocia, ako sú pomaranče, citróny, limetky, grapefruity, ananásy, melóny, kaktusy a mnohé ďalšie. Po nastavení vzdialenosti medzi valčekmi je možné lisovať rôzne ovocie rôznych veľkostí. Integrované a rotujúce valce dopravia ovocie do lisu, kde sa rozrežú na dva kusy a šťava sa úplne vytlačí. Výlisky (zvyšok lisu) sa zhromažďujú vo vyhadzovacej nádobe a môžu sa pohodlne zlikvidovať.

Hodinový výkon [kg/h]  2000
Napájanie [kW/Amp]  5,0/16 
Electrické pripojenie [V/Hz]  3x400/50
Hmotnosť [kg]  820

KJF DOKONČOVACIE ZARIADENIE NA ŠŤAVU

dokončovacie zariadenie na šťavu Kreuzmayr sa používa na čistenie a zušľachťovanie šťavy, ktorá sa získava z lisu na citrusy. Dužina v surovej šťave, vrátane vlákien a semien, sa čo najlepšie oddelí a na konci stroja sa dopraví von. Rôzne perforácie sita ako aj plynulá regulácia protitlaku umožňujú reguláciu obsahu dužiny v šťave.

Obsah [Litrov]  2000
Napájanie [kW/Amp]  3,0/16
Electrické pripojenie [V/Hz]  3x400/50
Hmotnosť [kg]  300

POUŽITIE

Stroj na rašpľovanie citrusov sa používa na odstránenie mastných častí ovocia, ktoré sú vo vonkajšej vrstve kôry citrusových plodov. Lis na citrusy sa používa na ľahké odšťavovanie širokej škály ovocia, ako sú pomaranče, citróny, limetky, grapefruity, ananásy, melóny, kaktusy a mnohé ďalšie. Finišer sa používa na čistenie a zušľachťovanie šťavy extrahovanej z lisu na citrusy.


FUNKCIA

Ovocie sa plní do lisu a pomocou 2 rotujúcich valcov sa dopravuje ďalej do lisu, kde sa ovocie rozreže na 2 kusy a vytlačí sa šťava.

 

PREVÁDZKA

The citrus rasping stroj bol navrhnutý tak, že nie je potrebná žiadna predbežná kalibrácia veľkosti ovocia a systém môže obsluhovať jedna osoba. Vďaka variabilnej lisovacej medzere môže byť lis na citrusy naplnený ovocím rôznych veľkostí. Ľahko vymeniteľné sitá s rôznymi perforáciami zaisťujú individuálny a dokonalý výsledok s finišerom.


VÝHODY

- Stroj je vyrobený výhradne z nehrdzavejúcej ocele

- Pripravené na použitie už pri dodaní

- Najjednoduchšia obsluha

- Veľmi nízka údržba

- Jednoduché a rýchle čistenie

Katalóg zariadení

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Zavrieť
Zavrieť